Ігор Бєланов та Ірек Гатауллін подякували за президентські нагороди: «Футбол має великий вплив на наше суспільство»

Співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов та голова громадської спілки «Вінницька обласна асоціація футболу», президент громадської організації «Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів», член Виконкому УАФ Ірек Гатауллін, яких було нагороджено державними нагородами згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 387/2020, на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook подякували за високе визнання.

Ігор Бєланов привітав усіх із Днем фізичної культури і спорту та зазначив: «Як людина, яка віддала все своє життя професіональному спорту, я радий бачити, що в країні, окрім любительського спорту, відроджується й спорт професіональний, а особливо — мій улюблений футбол. 

Повертаються легендарні футбольні клуби — «Кривбас», «Чорноморець», «Таврія» та інші. Не хочу пафосних слів, але повинен визнати, що заслуга в цьому по праву належить Українській асоціації футболу.

Ще хотів би подякувати всім вам за привітання з нагоди вручення мені державної нагороди!

Вдячний усім, хто оцінив мою скромну працю, і дуже зворушений тим, що Президент України Володимир Зеленський відзначив нас, спортсменів і тренерів, у своєму указі».

У свою чергу Ірек Гатауллін написав: «Хочу висловити щиру повагу та вдячність Президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському за почесну нагороду й високу оцінку моєї професійної діяльності.

Також хочу подякувати всій футбольній громаді України за визнання, повагу, плідну спільну роботу, а також підтримку, яку я завжди відчуваю.

Футбол має великий вплив на основні сфери життєдіяльності нашого суспільства. Як соціальне явище футбол уособлює в собі унікальні властивості. Він об’єднує людей, робить їх фізично й ментально здоровими, зміцнює характер та особистість людини, дарує незабутні, радісні емоції.

Дуже радий і вдячний долі, що майже все своє життя я присвятив служінню футболу.

Велика увага до вітчизняного спорту з боку Президента України дає надію, що фізична культура й спорт будуть і надалі розвиватися в нашій країні, роблячи нас, українців, ще сильнішими, щасливішими та успішнішими!

Вітаю всіх зі святом — Днем фізичної культури і спорту України!»